Manager la Sugar Couture

Mă bucur să fac parte din echipa Sugar Couture! Dintotdeauna mi-a făcut plăcere să dăruiesc cadouri și să fac oamenii fericiți. Consider că bucuria de a dărui este mult mai intensă decât plăcerea de a primi și, totodată, o împlinire mult mai mare.Probabil acesta este și motivul pentru care viața m-a purtat aici, la Sugar Couture, unde ne face plăcere să anticipăm bucuria clientelor noastre, zâmbetele de fericire și mulțumire.
Astăzi, se împlinește un an de când am hotărât să dau o mână de ajutor în cea mai frumoasă echipă, alături de care am încercat să acord, de fiecare dată, o atenție deosebită nevoilor fiecărei cliente în parte. Aici, împachetez cu drag coletele voastre, pentru ca voi să reveniți oricând cu încredere și bucurie! Iar împreună cu @mushmaria avem grijă ca fiecare detaliu să fie perfect.
De la Sugar Couture, fiecare colet pleacă împachetat sub forma unui cadou, astfel încât experiența cumpărăturilor să fie una deosebită pentru voi, cele mai dragi cliente. Asigurăm trimiterea și primirea coletelor într-un timp redus, iar pentru orice eventualitate, @davandrea va ține în mod constant legătura cu voi pe Instagram și pe Facebook.🥰🥰🥰
Separator image Posted in Stories.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *